Rólunk mondták

„Különösen érdekesnek találtam, hogy az étkezéssel kapcsolatos tanácsokat egy fincsi kóstolóval tálalták, amely végtelenül hitelessé tette az elhangzottakat. Biztosan komoly előkészületi szervezést is igényelt. Lenyűgözött.”

képzésünk egy résztvevője

„Örömmel szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a találkozásunk óta gyermekem nőtt is, és 2 kg-mal többet mutat a mérleg. Az edzések/versenyek alatt a szénhidrát, fehérje bevitel a leírtak alapján történt és remek kondiban volt végig. Meg szeretném köszönni a tanácsaikat, nagyon megfogadtuk azokat, és ez az eredményein is megmutatkozik!”

egy fiatal sportoló édesanyja

„Nagyon nagy hatással volt ránk a múlt heti találkozó, fiam bizakodó, hogy meg fog nőni, én pedig sok apró tanácsot kaptam ami kiegészíti a napi étkezési rutinjainkat. A kapott receptet elkészítettem, egészen fantasztikus lett!”

egy fiatal sportoló édesanyja

Nagyon kellemes környezetben, kíváló szakembereket ismerhettem meg, Dr. Martos Éva Professzor Asszony kalauzolásában. Meggyőződésem, hogy a Professzor Asszony irányításával e reprezentatív létesítmény magas szintű szolgáltatást fog nyújtani a magyar sportnak!

egy torna szakedző

Magyar Antidopping Csoport