Vizsgaidőszak - most másképp

2020.06.04.

Jelenleg is zajlik a Testnevelési Egyetem Sport-táplálkozástudományi Központja által indított Sport-specifikus dietetika szakirányú továbbképzés vizsgaidőszaka, ám az előző félévben megszokottaktól lényegesen eltérően…

A járványügyi helyzet kihívás elé állította az első Sport-specifikus dietetika évfolyam hallgatóit és oktatóit egyaránt, hiszen a második félévet szinte teljes mértékben a digitális oktatási módszerekre átállva kellett megoldani. Ennek megfelelően folytatódik a képzés után a vizsgaidőszak, valamint a szakdolgozatok megvédése is, ezek most először az egyetem elektronikus felületein kerülnek lebonyolításra.

Bár a félév lezárása még digitális, oktatóink már személyesen, a Központ épületéből vesznek részt a vizsgákon és védéseken, természetesen maximálisan ügyelve a biztonságra: betartva a 1,5 m-es védőtávolságot, illetve maszk viselésével is óvva egymást.

Tapasztalataink alapján a megváltozott körülmények nem csökkentették a lelkesedést, az érdeklődést és a tanulás iránti elköteleződést, hallgatóink elismerésre méltóan vették az eddigi akadályokat. A folytatáshoz sok sikert kívánunk nekik és várjuk, hogy újra találkozhassunk személyesen is!

Magyar Antidopping Csoport